5x de lekkerste wafels

Wie is er niet dol op de geur van zoete wafels? Wanneer je ze ruikt op de kermis of op een markt krijg je er meteen zin in toch? Wij vonden het leuk om ook eens te experimenteren met hartige wafels. En die waren heerlijk!

By Sonja

Sinds ik weet hoe makkelijk het is om wafels te maken ben ik helemaal om. Zelf kan ik niet zo goed tegen te veel brood dus maak nu zelfs wafels als ontbijt. Door de amandelmeel en soja melk een lekkere gezonde start van de dag.

De wafels die je kan kopen op de kermis vind ik altijd lekkerder ruiken dan dat ze smaken. Daarbij zijn ze erg zoet en machtig.

Ik verkies dan liever een gezonde variant.

By Meggie

Wafels maken is eigenlijk supermakkelijk! Voor een tientje koop je vaak al een ijzer en kun je lekker variƫren met zowel zoet als hartig.

Een tijd geleden maakte ik aardappelwafels van een aardappelmix. De groene, gele en paarse tinten van de aardappels kwamen super mooi uit. En wat was het leuk om aardappel weer eens op een andere manier te eten.

Met deze 5 varianten kan ik voorlopig m’n lol op.

5x de lekkerste wafels

Klik op de foto’s voor de recepten.

BLT wafels

TexMex wafels

Zoete aardappelwafels met avocado en limoenmayoniase

Roti wafels
Brownie en Blondie wafels

Geef een reactie