5 x gezond bananenbrood

Januari is begonnen! Dat is toch de maand waar de teugels weer even worden aangetrokken nadat we ze in december even hebben laten vieren. Bananenbrood is dan een lekker tussendoortje waar je eindeloos mee kan variëren. Benieuw naar een recept van deze lekkere bananenbroden? Klik op de foto!

By Sonja

Bananenbrood is iets wat ik best vaak maak. Elke keer varieer ik met de ingrediënten die ik huis heb. Het is toch een gezond tussendoortje bij de koffie of de thee en zo gemaakt. Ik varieer met verschillende soorten meel, noten en fruit. Maar de basis is altijd banaan. En alle smaken passen daar wel bij.

By Meggie

Ik ben dol op snacken! Het liefst staat mijn mond niet stil. Maar alleen maar snoep en chips kan natuurlijk niet goed zijn. Dus regelmatig moet er natuurlijk ook iets gezonds bij en bananenbrood is dan bij uitstek een lekkere optie. Ook altijd handig om ook naar het werk mee te nemen. Sonja is gespecialiseerd in het bakken van gezonde broden, cakes en taarten. Deze recepten moet je dus echt een keer geprobeerd hebben!

Gezond bananen brood met havermout

Bakken met havermout is lekker en door de kaneel maakt het dit bananenbrood lekker kruidig.

Gezonde bananen chocolade cake

Met cacao en pecannoten smaakt dit bananenbrood heerlijk! Door de eiwitten die je toevoegt vult dit brood ook.

Chocolade bananen brood

Chocolade is toch altijd heerlijk. En dit bananenchocolade brood is rijk gevuld aan noten en zaden.

Healthy blauwe bessen cake

Blauwe bessen zorgen voor een zoete smaak. Wil je dat de bessen niet allemaal naar de bodem zakken. Rol ze even door de meel.

Gezond banaan appel brood

Door de appel is dit brood helemaal een klein taartje.

Zin om wat minder gezond te bakken! Check dan onze blog over 5x wat lekkers bij de thee.

Geef een reactie