5x snel op je borrelplank

Niks zo lekker als borrelen, toch? Met deze hapjes heb je snel iets leuks op tafel. Dat maakt borrelen nog gezelliger. Laat die zondagmiddagen maar komen!

By Sonja

Partyhapjes zijn toch wel mijn favoriete snacks! Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms bij een feestje thuis ook wel kies voor gemak, blokjes kaas, plakje worst, een chipie en olijfjes vind ik heerlijk en lekker snel.

Als ik meer voorbereidingstijd heb vind ik het ook leuk om echt mijn best te doen voor snacks of zelf gemaakte dipjes en salsa’s.

Borrelplanken ben ik gek op en het aankleden van zo’n borrelplank vind ik echt een feestje op zich. Want zeg nou eerlijk; eigenlijk maak je toch elke keer je eigen schilderijtje. Als de plank op is, aan het einde van de avond, weet je dat je het goed hebt gedaan!

By Meggie

Borrelen is toch wel mijn lievelingsbezigheid. Ik ga stiekem nog liever borrelen dan uit eten. Ik houd gewoon van veel verschillende kleine dingetjes. Zo zit ik niet in een keer bomvol.

Het liefst maak ik altijd één nieuwe snack om uit te proberen. Als ie goed gekeurd is komt ie vaker terug op mijn borrelplank.

Ik vind het best wel weer oké dat die herfst eraan komt. Lekker op de zondagmiddag met vrienden of familie borrelen met hapjes, wijntjes en kaarsjes. Zo maak je mij ultiem gelukkig!

Top 5 snelle borrelhapjes

Klik op de foto voor het recept.

Pinchos
Borrel Pizzaatjes
Pesto stengels
Worstentaartje
Kids Stengels

Geef een reactie