5x Thuis uit eten

Jeetje, we zitten weer zonder horeca! Uit eten en borrelen is onze nummer 1 lievelingsactiviteit dus vinden wij het extra jammer! Daarom zijn we thuis aan de slag gegaan met de klassiekers van de menukaart. Sommige met onze eigen twist maar de basis blijft hetzelfde. Superlekker en heel toegankelijk!

By Sonja

Opnieuw de horeca dicht! Voor de horeca een regelrechte ramp. Maar voor mij toch ook wel een kleintje! Uiteten is iets waar ik zo van kan genieten. Ik denk dat ik voordat alles op slot ging zeker 1 keer in de week uiteten ging of ergens lunchen. En in vakanties bijna dagelijks. Maar goed soms moet je van de nood een deugt maken. En aangezien ik dol ben op koken maken we er maar thuis het beste van. En maken we wat we normaal bestellen gewoon thuis!

By Meggie

Op de laatste dag voor de sluiting zijn Sonja en ik nog even lekker uitgebreid gaan lunchen met oesters, verse vis en natuurlijk een lekker wijntje. Wat zullen we de komende weken deze uitjes weer gaan missen! Gelukkig koken we natuurlijk ook zelf graag en zijn we deze keer gegaan voor onze restaurant toppers!

1. Carpaccio op Papadum

Klik op de foto voor het recept

2. Nachos Italian style

Klik op de foto voor het recept

3. Biefstuk Bali

Klik op de foto voor het recept

4. Hamburger met Uienchutney

Klik op de foto voor het recept

5. Burnt Cheesecake met Stoofpeertjessaus

Klik op de foto voor het recept

Bekijk ook eens onze blog over 5x het lekkerste stoofpotje.

Geef een reactie