5x recepten vol met liefde

Valentijnsdag staat voor de deur! De winkels liggen vol met lieve cadeautjes en zoete verassingen! Vier jij valentijn of vind je het maar commercieel gedoe? Wij bedachten voor deze blog de valentijnsborrelplank! Een originele manier om je liefde vrijdagavond te verassen.

By Sonja

Valentijnsdag… ik vind het wel iets hebben! Vroeger als kind al schminkte ik een hartje op m’n wang aan de kant van de leuke jongen uit de klas. Later stuurde ik kaartjes naar mijn vriendje of vriendinnen. Hoe leuk is het als er deze dag een kaartje in je bus zit?

En nu doe ik nog steeds elk jaar iets kleins. Een kaartje, iets lekkers of een kleinigheidje. En ik waardeer het natuurlijk ook als ik zelf iets ontvang. Vaak heb ik mazzel met een kaart of mooie bos bloemen. Dus ik zit vrijdag weer voor de brievenbus om al die post in ontvangst te nemen ;-).

By Meggie

Veel mensen vinden Valentijnsdag maar onzin en een trend die we overnemen uit de VS. Maar zeg nou zelf? Het maakt die vaak grauwe februari maand wel net ietsje leuker en gezelliger. Je hoeft er niet iets groots aan te doen, toch? Een kaartje of snoepje is al superleuk!

En wat is er überhaupt mis met het vieren van de liefde? Natuurlijk moet je dat elke dag doen maar hier even extra bij stil staan kan helemaal niks kwaad :-).

5x ideeën voor je Valentijnsplank

Deze Valentijnsplank bestaat vooral uit zoete lekkernijen, fruit en chocolade.. heel veel chocolade! Want wat is er nou lekkerder dan een chocoladefondue? Klik op de foto’s voor de recepten.

Frambozendip
Bladerdeeghapjes met Nutella
Valentijnspretzels
Pinkpopcorn
Stroopwafel hartjes

Bekijk ook eens onze blog over Lekkere dingen bij een kopje thee.

Geef een reactie