Dit heeft 2019 ons gebracht!

Wooow! We zijn alweer bij de laatste dag van 2019 aangekomen! Wat is het jaar snel gegaan en wat hebben we gave dingen bereikt in een jaar tijd met Tasty Food SoMe. Toen wij in 2019 besloten om serieus aan de slag te gaan met onze website wisten we niet wat we konden verwachten. We hebben zoveel bereikt! De groei op social media is goed gegaan, de bezoekers op de website stijgen dagelijks en we hebben vele leuke mensen leren kennen! Hierdoor zijn we op heel bijzondere plekken geweest!Eten in het pop-up restaurant van Cheffrey, een chips event in Rotterdam waar we een heerlijke dip bedachten (die Cheffrey zelfs nog gebruikte bij zijn diner), een Beemsterborrel in een Skybar in Amsterdam en eten bij het Ron Blauw college op uitnodiging van Luukskitchen. En we zijn naar de grootste kazen vakbeurs van Europa geweest. Een jaar waarin we terugkijken op onwijs leuke en positieve stappen omtrent onze passie!

We kijk ook al uit naar het nieuwe jaar en zijn benieuwd wat 2020 ons zal gaan brengen! Een paar spannende gebeurtenissen staan al vast, maar die bewaren we nog even voor het nieuwe jaar…. Wij blikken nu graag nog even terug op 2019!

Januari

In januari besloten wij serieus aan de slag te gaan met Tasty Food SoMe. Al eerder hadden we een start gemaakt maar we voelde nu de drive om te gaan knallen! Maar hoe werkt dat Instagram nou eigenlijk? Onze zoektocht begon. Ondertussen kookte we nieuwe recepten maar ook onze favorieten zoals deze paddenstoelen ragout.

Paddestoelen Ragout

Februari

Hoe konden we ons bereik vergroten en hoe werden we ook lokaal wat bekender? De oplossing was een wekelijks recept op plaatstelijke folder! Zo vielen onze recepten bij 1500 mensen per week op de deurmat en werd ons recept ook benoemt op de plaatselijke radio. Hieronder vind je het eerste recept dat op de folder stond.

Soep van Knolselderij en Venkel

Maart

We kookten heel veel nieuwe recepten en gingen ook voor klassiekers en recepten die we zelf heel graag eten in restaurants of op vakantie. Onze website begon zich echt te vullen! We werkten daarom ook veel aan onze website lay-out.

Linguine Vongole

April

Het werd tijd om de gezichten van Tasty Food SoMe meer zichtbaar te maken. We hadden daarom onze eerste echte fotoschoot! Ondertussen waren we nog steeds veel in de keuken te vinden en bedachten we verschillende gerechten met een twist. Zoals deze Big Mac Loaded Fries!

Big Mac Loaded Fries

Mei

In mei ontstond onze eerste blog over de Anti Dieet dag. Dat was eigenlijk de eerste keer dat wij ieder persoonlijk iets aan jullie vertelden. Daar kwamen veel leuke reacties op en besloten we vaker te gaan doen. We deden die maand ook een heerlijke proeverij bij De Viskeuken die wij daarna nog vele malen bezocht hebben om het weekend in te luiden.

Mexicaanse Bugles plaat

Juni

Toen was het alweer juni en hadden we 6 maanden lang keihard gewerkt aan onze site! We mochten op bezoek komen bij Radio Aalsmeer en namen natuurlijk allemaal lekker hapjes mee. We posten veel zomerse recepten waaronder ‘Zomerse Couscous’. Deze couscous bleek een van onze hardlopers en is wel 16.6 k keer bekeken op onze site!

Zomerse Couscous

Wist jij dat we ruim 51k bezoekers hebben gehad op onze site?!

Juli

Wij hadden een drukke maand! We bezochten het pop up restaurant van Cheffrey in Zandvoort. Deze privéchef kookte de sterren van de hemel! We gingen ook een samenwerking aan met de Alexanderhoeve Zijdelwaard. Hierdoor konden we lekker veel gaan koken met kazen! We hadden ook ons eerste ‘foodie evenement’. We gingen op bezoek bij Boerderijchips! En maakte deze heerlijke dip van yoghurt, doperwtjes en munt.

Doperwtjes muntdip

Augustus

In augustus was het tijd voor vakantie! Maar ook toen waren we druk bezig, hoor! We schreven verschillende blogs en hadden kookdagen. We maakten soms wel 12 recepten op één dag! We hielden BBQ feestjes, cocktailavonden en zagen elkaar zelfs in Italië!

Feta uit de oven

September

In september hadden wij een heel cool evenement van Beemster kaas in de Skybar van het Hilton in Amsterdam. We maakten onder andere kennis met Luuk van Luuks Kitchen. We mochten meedoen met zijn georganiseerde Turkse Kookworkshop. Ondertussen waren we ook aan de slag met verjaardagstraktaties en kreeg ons “juffentalent” ook een plekje binnen onze blogs.

Drakenpopcorn

Oktober

Oktober was voor ons borrelplank maand! Borrelen is het liefst wat wij doen! We goten het in een thema zoals deze Halloween Borrelplank! Wat leuk is, is dat deze borrelplank veelvuldig is nagemaakt!

Halloween Borrelplank

November

November stond in het teken van de feestmaand. We werkten verschillende ideeën uit voor Sint Maarten en Sinterklaas. Ook waren we al druk in de weer met kerstrecepten zoals deze Appel koekjes dip!

Apple Cookie Dip

December

In december hadden we onze kerstproeverij bij Alexanderhoeve. Dit was een groot succes! We maakten wel meer dan 400 hapjes. Waaronder Pulled Chicken hapjes die al meer dan 7k keer bekeken zijn! Ook waren we druk aan het Gourmetten!

Pulled Chicken hapjes

Wij willen al onze volgers en bezoekers bedanken en wensen jullie een sprankelend 2020! Een jaar waarin jullie ons hopelijk net zo blijven volgen en suporten als afgelopen jaar! Want zonder jullie enthousiasme en vertrouwen, hadden wij nooit deze stappen kunnen maken!

Geef een reactie