10 heerlijke hapjes en dips voor bij de kerstborrel

By Sonja en Meggie

Afgelopen week hadden wij een kerstproeverij in samenwerking met de Alexanderhoeve. Al weken waren we aan het brainstormen over lekkere gerechtjes met kaas. Woensdagmiddag was het spitsuur in de keuken! Maar uiteindeljk zorgde dit voor een groot succes! Meer dan 200 amuse glaasjes, meer dan 300 hapjes en kilo’s stoofpeertjes werden gemaakt. Wij kwamen helemaal in kerstsfeer en het was allemaal zo de moeite waard. Alle hapjes werden vol enthousiasme ontvangen en opgegeten.

Deze recepten zijn allemaal terug te vinden in deze blog dus had je ze al geproefd en wil je ze thuis maken? Of ben je benieuwd naar onze kerstinspiratie dan is deze blog zeker een aanrader voor de feestdagen.

Ook zijn er rond deze tijd vele kerstborrel. En wat jullie waarschijnlijk al lang weten is dat wij dol zijn op borrelen en borrelplanken. Daarom in deze blog ook volop inspiratie voor dips voor op de borrelplank! Met en zonder kaas. En ook aan de kids hebben we weer gedacht.

Wij hoeven nog maar één weekje te werken en dan hebben wij kerstvakantie. Voor ons is dit de tijd om de keuken in te duiken en nog meer lekkers te maken. Zowel voor de feestdagen als brainstormen voor het nieuwe jaar!

Stoofperen met gorgonzola

Ananas pecannotendip

Quinoa salade met appel en feta

Pulled chicken hapjes
Cranberry compote
Pompoen pesto dip
Blauwe kaasdip

Mini kaasfondue

Pizza borreldip

Halloumi spiesje

Volg jij ons al via Instagram? Hier verschijnen dagelijks nieuwe recepten!

Geef een reactie