5x lekkers voor op de Hartige Sint Borrelplank

De Sint is weer in het land en hoe kun je dat beter vieren met een heerlijke borrelplank? Zo breng je je do-vrij-za- en zondagmiddagborrel helemaal in sfeer. En daar houden wij van!

By Sonja

Ik houd van Sinterklaas. De sfeer de spanning bij de kids. Doordat ik in het onderwijs werk ben je er echt elke dag mee bezig. Sinterklaas journaal kijken en de hele dag gaat het over niets anders. Het is toch een iets magisch. De lekkernijen die erbij horen daar ben ik dol op, gevulde speculaas, pepernoten of een banketletter zijn in deze tijd niet weg te denken. Maar dat je deze zoetigheid ook kan combineren met hartig was voor ons een heerlijke bijkomstigheid. Wij zijn er klaar voor laat de Sint maar komen!

By Meggie

Sinterklaas blijft toch een leuke tijd in het jaar. Het geeft superveel charme aan die grijze en koude dagen. De winkels zien er mooi uit en thuis doe je gezellige dingen met vrienden en familie. Met natuurlijk bakjes vol pepernoten, gevuld speculaas, marsepein en noem maar op. Alleen wat doe je dan met de borrel? Sonja en ik vonden het daarom tijd voor een Hartige Sint Borrelplank!

Pepernoten Tallegio
Wortel hummus
Blauwe kaas in marsepein zakje

Kaas staf

Sint gehaktbanket

Geef een reactie