10x Halloween lekkernijen voor de herfstvakantie

Het is bijna herfstvakantie! En als het dit weer blijft, ben je waarschijnlijk veel binnen met je kids… Met onze tips kom je de vakantie wel door ;-)! Lekker griezelen maar!

By Sonja

Voor ons komt de herfstvakantie ook in zicht. Nog 1 weekje werken en dan heerlijk een weekje vrij.

Wij hebben het weekend al veel lol beleefd aan het maken van al deze griezelige traktaties.

Na de blog van vorige week en de vele leuke reacties kwamen we op het idee om leuke lekkernijen voor kinderen te bedenken die je met ze kan maken in de herfstvakantie.

Snoepen en griezelen daarmee kom je de vakantie wel door toch?

Wat ik vorige week in de blog al vertelde was dat ik niet zoveel met Halloween had. Ik hou ook niet van griezelen of enge films. Ben eigenlijk best een bangepoeperd wat dat betreft 🙂

Voor spinnen ben ik daarin tegen niet bang. En haal ze daarom met alle liefde voor Meggie weg als er per ongeluk ergens eentje opduikt. Want zelfs voor mini spinnetjes heb ik haar wel eens zien vluchten hahahah

By Meggie

Zoals je in de vorige blog kunt lezen, ben ik wel van het griezelen! Maar als ik ergens bang voor ben is het toch wel voor spinnen. En ja, ook als ie inieminie is! De bewegingen van die poten trek ik echt heel slecht! Als ik lang kijk naar die soesjes spinnen kan ik er zelfs al een beetje bang van worden. Wat dat betreft is de herfst niet echt mijn seizoen.

Voor ons is het over een weekje herfstvakantie en hopelijk een beetje beter weer zodat je er ook op uit kunt! Want wat een regen is er gevallen, he? Alsof het nooit stopt! Maar ja, als je vrij bent is het allemaal zo erg nog niet!

Soezenspinnen

Pompoen quesadilla
Halloween movie bowl

Soep slangen
Pimp je heksenhoed

Griezelreep
Kids toverdrank

Spookjes en monsters
Halloween traktatie
Monster koeken

Geef een reactie