5x leuke Halloween ideeën voor op de borrelplank

31 oktober is het Halloween. Voorheen een feest wat alleen gevierd werd in Engeland en de Verengde Staten. Het komt steeds meer overwaaien naar Europa. Kinderen gaan verkleed langs de deuren met lampjes en vragen om iets lekkers “Trick or Treat”!

Vijgen met Silton, Pestokaas, pipetjes met Bloody Mary, guacamole, chocolade pretzels, mandarijnen pompoenen, lychee ogen, salami, truffelkaas, Blue 61 blauwe kaas.

By Sonja

Eigenlijk heb ik er helemaal niks mee. Ik zie wel dat het steeds meer een trend wordt in Nederland. De winkels hangen in september al vol met allemaal accessoires, griezels en enge dingen.

Ik heb nog nooit een Halloween feestje meegemaakt. Nu ben ik ook niet zo’n griezel- of horrorfanaat. Ik ben dus al een aantal keer geschrokken van mensen die wel onderweg waren naar zo’n feestje.

Toen Meggie met het idee kwam voor een Halloween borrelplank werd ik wel steeds enthousiaster. En het eind resultaat wil iedereen toch thuis op tafel?

By Meggie

In tegenstelling tot Sonja ben ik wel echt fan van Halloween. Vanuit familietraditie ben ik er al vroeg in aanraking meegekomen. Ik vind griezelen sowieso wel leuk. Enkele keren ben ik naar de Fright Nights geweest in Walibi. Dit was voor de massale stroom waardoor het nog prima te doen was. Die levende spookhuizen zijn geweldig! Ik ben wel super bang hoor maar de adrenaline daarna voelt toch wel lekker!

Enge films of series vind ik ook altijd leuk. Niet van die horror met bloed en ingewanden maar die verlaten huizen met geesten vind ik spannend! Als je nog een tip zoekt voor een enge serie; the haunting of Hill House! Met onze eigen Michiel huisman!

Nog nooit Halloween gevierd? Met deze plank maak je dan vast een kleine start. Lekker griezelen maar met z’n allen!

5x Halloween ideeën

Klik op de foto voor de beschrijving.

Vijgen met Silton

Mandarijnen pompoen

Pretzel spookjes

Halloween cocktail met lychee ogen

Guacamole

Geef een reactie