Tea time! 5x recepten voor bij je kop thee

Jeetje het is wel in 1 klap van zomer naar herfst omgeslagen, hè? Wat is het opeens koud. En ook alweer snel donker. Tijd voor kleedjes en kopjes thee! Wij geven je daarom 5 lekkere recepten die zo’n kop thee nog lekkerder maakt!

By Sonja

Nou, ik moet nog even wennen aan de snelle omslag. Ik ben echt een zomermens en geniet van de warmte en het buitenleven. Maar je weet dat in Nederland de herfst in aantocht is dus hebben we daar mee te dealen. De BBQ gaat de schuur in en we gaan daardoor ook meer bakken. De geur van taart, koekjes en cake zorgt voor die gemoedelijke sfeer in huis.

In deze periode is mijn kleedje mijn beste vriend. ‘S avonds de gordijnen dicht en kaarsjes aan om deze het gezelliger te maken. En er gaan liters thee doorheen! Eigenlijk drink ik dat in de herfst en winter de hele dag door.

By Meggie

Deze week heb ik het toch echt al vaak fris gehad. Alleen een t-shirtje vond ik deze week echt niet meer genoeg. Sowieso ben ik een koukleum, hoor. Ik pak gerust in de zomer dekentjes op de bank. Dat is voor mij niet anders nu.

Nu het ‘s avonds steeds vroeger donker wordt, heb ik ook echt het gevoel van de herfst. Zo had ik van de week spontaan zin in een boswandeling waarbij je je dik moet inpakken om het warm te hebben. En daarna lekker opwarmen met thee en homemade cookies. Of rode wijn en een kaasplank natuurlijk ;-). Dat heeft ook wel weer z’n charme, toch?

5x recepten voor bij je kopje thee

Klik op de foto’s voor de recepten.

Burnt cheesecake
Bounty bonbons
Citroenkoekjes met Witte chocolade

Kaneelstengels
Chocolate chipkoekjes met kokos

Geef een reactie