5 x Back on track & Still Strong!

Ja, de eerste week zit er alweer op! En we hebben hem gezond doorstaan. We hebben weer nieuwe recepten gemaakt die te lekker zijn om niet met jullie te delen. Nog een weekje op regime en dan kunnen we weer iets minder gaan opletten. Maar minder genoten van het eten hebben we echt niet, hoor!

By Sonja

De eerste week na de vakantie zit er al op. De week is voorbij gevlogen. En ook al ben ik dol op vakantie kan ik nu het ritme en regelmaat ook weer waarderen.

Afgelopen week heb ik echt erg gezond gegeten. Veel salades, gezonde tussendoortjes en gezonde diners. Ook ben ik weer 3 keer wezen sporten. Dronk ik veel water en geen alcohol door de weeks.

Komende week ga ik opnieuw voor deze gezonde leefstyle. Ik wil die vakantiekilootjes echt lozen en zelfs nog een beetje meer.

By Meggie

Het blijft wonderlijk hoe snel je het vakantiegevoel weer verliest wanneer je gaat werken. Zelfs met het bloedhete zomerweer zit je zo weer in het ritme. Je eet daardoor ook weer regelmatiger wat bij mij in t begin wel even oproept tot trek op de meest onlogische tijden. Maar na dit weekje is dat ook weer bijgetrokken.

Deze week heb ik echt veel groente gegeten en kip. Dat hielp enorm om die vakantie kilootjes kwijt te raken. Vanaf deze week is het weer slechter weer en kun je niet meer wegkomen met een wijd zomerjurkje. Die strakke jeans moet toch echt weer aan!

Top 5 Back on track recepten

Klink op de foto voor het recept.

Koreaanse salade met kip
Loaded Zoete Aardappelfrietjes met Griekse Topping

Easy oven Fajitas
Courgetti met Kipgehakt
Bloemkoolrijst met zalmmoot

Geef een reactie