5 x recepten om Back on Track te komen

De vakantie zit er voor ons nu echt op! En dat betekent weer een beetje balans! Wij inspireren jou met gezonde recepten om weer terug in het gareel te komen! Want tja, die vakantiekilootjes moeten er wel af toch?

By Sonja

Wow….een zomervakantie om nooit te vergeten! Hij begon met twee warme weken in Nederland gevolgd door twee heerlijke weken Italië! Ik heb genoten van elke dag. De vakantie bestond natuurlijk uit veel eten en drinken; nieuwe recepten uitproberen, barbecuen, restaurantjes en niet te vergeten vele flesjes wijn.

Na de vakantie zat al mijn kleding toch wel een stukje strakker. Vanaf vandaag is het dus weer regime. Geen wijntjes meer door de weeks, keurig drie keer per week de sportschool in en bovenal gezonde maaltijden! Want naast dat ik die vakantie kilootjes kwijt wil, heb ik een extra doel gekregen. Ik ben namelijk ten huwelijk gevraagd en wil natuurlijk tevreden in een jurk volgend jaar! Daar ga ik komende maanden dus hard mijn best voor doen!

By Meggie

Deze zomer heb ik extra veel genoten van eten en drinken! Ik zat namelijk in een hotel waarvan het restaurant in de Michelin Gids staat. OMG! En dat heb ik geweten. Elke dag hadden we de keuze uit vijf voorgerechten en vijf hoofdgerechten. Allemaal even authentiek en met super lekkere Italiaanse producten. Het was elke avond zo’n feestje dat een restaurantje buiten het hotel zoeken echt geen optie was! Waar kon ik immers lekkerder eten dan daar?

Terug thuis gekomen waren die kilootjes niet onzichtbaar voor de weegschaal. En dat heb ik gemerkt ook! Met de vele regen moest je toch in zo’n strakke spijkerbroek. ‘S morgens ging dat nog prima. Maar zo rond de klok van 6 werd het best lastig, Haha. Dan maar die knoop opengooien! Gelukkig is het nu weer heerlijk weer en kan ik nog even uitbuiken in de wijdere zomer jurkjes!

Top 5 gerechten Back on track!

Klik op de foto’s voor de recepten.

Falafel bowl

Kokos kwark bar

Pesto Courgetti met gerookte kip

Watermeloen Pizza

Geef een reactie