Top 5 drankjes die jou koel de Zomer door laat komen!

Met warm weer wil je niets liever dan verkoeling. Of je nou van zonnen houdt of chillt in de schaduw. Een koel drankje kan er weer voor zorgen dat jij je helemaal relaxed voelt! Wij zijn best wel vaak geneigd om een lekker flesje rosé te pakken of een radlertje te openen. Maar een dagje zonder alcohol kan ook geen kwaad ;-). Vandaar dat we voor jou onze top 5 drankjes hebben verzameld om een zomerdag ook zonder alcohol te overleven! Vind de top 5 onder aan de blog.

By Sonja

Wat een weer! Heerlijk, he? Ik geniet er zo van! Het feit dat je de deur uit kan lopen zonder jas, dat je luchtige kleding kan dragen en weer op sleehakken op pad kan gaan maakt mij intens gelukkig. Nu hebben we afgelopen week ook onszelf verwend met prachtige zomerjurken van de Passion Boutique in Amstelveen. Ik zie mezelf al flaneren in Italië!

Vorige week vertelde we al over onze BBQ skills. Zonder BBQ geen ultieme zomer. Die skills ben ik nu wel steeds meer aan het uitbreiden door elke dag te experimenteren met een nieuwe recept. Het liefst met een rosé met ijs ernaast. Maar door de weeks probeer ik de fles wel in de koelkast te laten staan. Eigenlijk drink ik dan vaak water. Die ik dan wel op pimp met, aardbeien, limoen, citroen of munt en heel veel ijsklontjes. Een grote kan op tafel en steeds lekker bijschenken. Zo kom ik wel aan mn 2 liter per dag.

De drankjes die we voor je hebben geselecteerd zijn echt heerlijk om af te koelen deze zomer. En een dagje zonder alcohol kan natuurlijk nooit kwaad!

By Meggie

Zomer in Nederland! Dat betekent voor mij liggen in de schaduw en zo nu en dan een zonnestraaltje meepikken. Ik ben niet zo’n zonaanbidder en mijn huid trekt dat ook echt niet. Toch geniet ik heel erg van warm weer. Misschien ook omdat ik het vaker koud heb dan warm. Maar bovenal omdat je lekker buiten kunt eten, terrasjes gaat pakken en ‘s avonds eindeloos buiten kunt zitten als je niet wordt gegrepen door de muggen ;-). Dat is echt mijn nummer 1 irritatie in de zomer. Ik zit dan ook vaak gewoon met een dekentje over mn benen. Alles om die lelijke jeukende, rode spots te vermijden. Maar de kaarsjes, lounge muziek en een klein hapje maken het weer helemaal goed.

Warm weer geeft voor mij aanleiding om nieuwe recepten te bedenken in de keuken. BBQ gerechtjes, salades en pasta’s. Eten staat voor mij nou eenmaal voor gezelligheid. Evenals drinken trouwens. En ja, dan wordt het al snel een drankje met alcohol. Ik drink graag een Pinot Grigio. Lekker fris! Maar ook wel een rosé biertje of een Radler (misschien moet dat toch maar eens anders, haha).

Ik houd ook van limonade. Vlierbloesem, ook wel Elderflower, is mijn favoriet! Super licht en met veel smaken te combineren (lees hieronder één van de beste combinaties). Gelukkig staan we aan het begin van de zomer en kunnen we nog lang genieten van alle heerlijke drankjes en barbecues gekleed in super mooie zomerjurken en mooie hakken!

Top 5 Zomerse Drankjes

Frappuccino1. Frappuccino
Homemade Peach IceTea2. Homemade Peach IceTea
Vlierbloesem Mocktail3. Vlierbloesem Mocktail
Verfrissende Limonade 4. Verfrissende Limonade
Verkoelend Watermeloen-Aardbeiendrankje5. Verkoelend Watermeloen-Aardbeiendrankje

Heb je onze blog van vorige week gelezen? Daarin gaven we jou de beste BBQ tips! Lees hem hier.

Wil je ook zo’n gave jurk? Check dan de Passion Boutique!

Geef een reactie