Anti-dieetdag

Anti-dieetdag! Dat klinkt best lekker toch? Eten wat en hoeveel je wilt! Wij hebben onze 5 ultieme anti-dieet recepten voor je klaar gezet in deze blog!

By Sonja

Tot voorkort wist ik niet eens dat er een Anti-dieetdag bestond. Het volgen van een een dieet is ook niet echt aan mij besteed. Ik houd dit 2 weken vol en dan plan ik mijn eigen “ anti-dieetdag” in. Lees: ik eet alles wat ik kan vinden en ga helemaal los. Inmiddels probeer ik wat meer balans te vinden hierin. Elke dag ben ik heel bewust bezig met voeding en gezond eten. Elk pondje gaat door het mondje en bij mij meteen op het kontje. Dus eten wat ik maar wil zit er helaas niet echt in. Maar er zijn wel momenten dat ik snack en snaai en gelukkig met steeds minder schuldgevoel. Omdat ik weet dat ik de draad weer kan oppakken.

By Meggie

Sonja houdt heel veel rekening met wat zij eet en gebruikt allerlei poedertjes en zaden om gezond te eten en gezond te blijven. Ik heb er veel bewondering voor hoe zij zich disciplinair inzet voor een gezonde levensstijl. Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken. Ik koop niet eens overal de light variant van in de winkel (zou ik vaker moeten doen). Ik heb wel het geluk dat ik voor mijn lijn hier niet extreem op hoef te letten. Maar ja… echt gezond is het niet. Soms moet het wel kunnen, vind ik. De balans hier in vinden is de kunst maar voor mij nog wel een uitdaging ;-).

Durf jij morgen los te gaan op de Anti-dieetdag? Even helemaal geen rekening te houden met de calorieën en koolhydraten? Jezelf te trakteren op een maandag? Dan zijn deze 5 recepten een heel goed idee! Klik op de foto voor het recept.

Challenge: Laat je gaan!

Papardelle Manchego
Mexicaanse Bugles Plaat
Ferrero Rocher Taart
Big Mac Loaded Fries
Marshmallow Fluffy

Volg ons via Instagram. Hier verschijnen dagelijks nieuwe recepten!

Geef een reactie